Moduulirakentaminen

Moduulirakentamisella tehokkuutta


Moduulirakentaminen on nopea ja joustava rakennusratkaisu kustannustehokkaiden rakennusprojektien toteuttamiseen.

Tässä rakennusmenetelmässä rakennusosat valmistetaan tehtaalla valmiiksi moduuleiksi, jotka kuljetetaan ja asennetaan lopulliselle rakennuspaikalle, kuten risteilyaluksiin. Tehtaalla valmistetut moduulit voidaan asentaa paikoilleen nopeasti ja vähentää siten rakennusaikaa jopa puoleen sekä säästää kustannuksissa.

Moduulirakentaminen voi myös edistää kestävää kehitystä vähentämällä rakennustyömaiden ympäristövaikutuksia ja optimoimalla energiatehokkuutta.

Kokeneet ammattilaisemme varmistavat työn laadun ja turvallisuuden.

Meillä KMR Installation:lla on 1200 m² hallitilat Naantalissa, jossa pystymme toteuttamaan monipuolisesti moduulirakentamista.


  • Tilamoduulit

  • Kph moduulit

  • Kalusteet

Edut moduulirakentamisessa:

  1. Aikataulu:
    Moduulirakentaminen lyhentää merkittävästi rakennusaikataulua perinteiseen rakentamiseen verrattuna. Tehtaalla valmistetut moduulit voidaan asentaa paikalleen nopeasti ja vähentää siten rakennusaikaa jopa puoleen.
  2. Kustannukset:
    Koska suuri osa työstä tehdään tehtaalla valmiiksi, moduulirakentaminen voi säästää kustannuksissa materiaalien tehokkaamman käytön ja vähentyneiden työvoimakustannusten ansiosta.
  3. Laatu:
    Tehtaalla valmistetuissa moduuleissa laatu voidaan varmistaa paremmin kuin perinteisessä rakentamisessa, sillä valvottu ympäristö ja toistuvat prosessit vähentävät virheiden mahdollisuutta.
  4. Joustavuus:
    Moduulirakentaminen tarjoaa suunnittelullista joustavuutta erilaisten rakennustarpeiden täyttämiseen. Moduulit voivat olla standardimuotoisia tai räätälöityjä asiakkaan tarpeiden mukaan.